“Pinterest is one part social, one part search, and two parts inspiration, making it a completely unique platform” (Tailwind). Kortom: een social medium, zoekmachine en een platform waar ontzettend veel te ontdekken én te leren valt. Bijvoorbeeld van de bedrijven en organisaties in dit artikel.

Houd jij voor jouw organisatie de social media-kanalen bij? Ben je verantwoordelijk voor het schrijven van berichten voor het Facebook- of Twitteraccount? Ben jij de planner die zorgt dat berichten ook gepubliceerd worden? Dan hoor jij deze 10 belangrijke zaken over social media te weten!

Visuele content heeft volgens de makers van onderstaande infographic marketing veranderd. Nu er dagelijks miljarden aan visuele content online wordt gedeeld, hebben consumenten meer mogelijkheden dan ooit tevoren om producten en diensten te ontdekken. Voor organisaties en merken betekent dat alert zijn en nadenken over een strategie ten opzichte van visuele (content)marketing en communicatie. Wil […]

Veel mensen zijn er naar op zoek. Whatsappen vanaf je pc. Vind hier een uitgebreide beschrijving hoe je kunt Whatsappen vanaf je PC.